e-mail: antarsyathespro@gmail.com

Συνέλευση της επιτροπής Θεσπρωτίας

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009


Πραγματοποιήθηκε στις 9/9 συνέλευση της επιτροπής Θεσπρωτίας της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. όπου συζητήθηκε η πολιτική κατάσταση και η οργάνωση της προεκλογικής δουλειάς στο νομό Θεσπρωτίας.

Το επόμενο διάστημα οι σύντροφοι και οι φίλοι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα δώσουν και τη μάχη των εκλογών, χωρίς αυταπάτες, αλλά με βαθιά την πίστη ότι η Αριστερά δεν μπορεί να απέχει από καμία μάχη αλλά πρέπει να αξιοποιεί τον προεκλογική περίοδο για μια πλατιά και έντονη προβολή των απόψεών της.

Με όλες τις δυνάμεις της η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα οργανώσει εξορμήσεις στην Ηγουμενίτσα, στα μεγάλα και μικρά χωριά του νομού Θεσπρωτίας.

Τέλος στη συνέλευση αποφασίστηκε και το ψηφοδέλτιο στη Θεσπρωτία.
Υποψήφιοι θα είναι η συντρόφισσα Σταυρούλα Δίπλα και οι σύντροφοι Φίλιππος Κυρίτσης και Άκης Χεκίμογολου.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Ανταρσία;;;τέλος πάντων.....- Εγώ ξέρω να πώ ότι μπαίνοντας στο http://paparazireportas.blogspot.com βλέπω αυτό που εσείς θέλετε να κάνετε χωρίς να το νοιώθετε.Αυτοί σε εκείνο το μπλοκ το νοιώθουνε και ξέρουν πότε και εάν θα το κάνουν.Πιό;;; ε----- να μην τα λέμε στα χαμένα μπλα μπλα και μπλα!!!!....το ξέρουμε και κατανοούμε το τι.Αυτό το σθένος για κάποια εποχή του στυλ ΤΣΕ όλοι το θέλουν και το μαγκέβουν αλλά κανείς δεν τολμά ,επιδή δεν συμφέρει.Προτιμά τις οικονομικές προτάσεις όπως και εμείς,κάνει πίσω στον παράνομο αλλά όμως ΝΟΜΟ.Οι αξίες του πολέμου πλέον βρίσκονται, εάν τις αναζητάτε ,στο παιδίο της μάχης του λόγου ,των επιχειρημάτων, των οργανώσεων των φορέων και όλων των καταστατικών,της γνώσης και ιδιαίτερα του Νόμου ,έτσι ώστε να διεκδικούν οι άμοιροι και αυτοι που έχουν το ΔΙΚΙΟ.Να μου κάνετε " ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΛΟΓΟΥ " το δέχομαι όπως είναι η πειθώ.Να μπορούνε να απευθύνονται στο κόμμα σας ή την οργάνωση σας για να βρίσκουν λύσεις το δέχομαι,αλλά για να τους μάθετε να ρίχνουν μολότοφ ποτέ.Αρα σας προτείνω να μας προτείνετε ειρηνικούε τρόπους για να έρθουμε στο κόμμα σας για κάποι λόγο.Μπορείτε;;;

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP