e-mail: antarsyathespro@gmail.com

Σε δίκη ο Βασίλης Καραβαζάκης για την εξέγερση της Λευκίμμης

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Κέρκυρας


Σε δίκη με βαριές κατηγορίες σύρονται στα δικαστήρια στις 12 Νοέμβρη ο Β. Καραβαζάκης και ο Γ. Πανδής.. 
Ο Βασίλης Καραβαζάκης είναι στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αγωνιστής του κινήματος των Λευκιμαίων ενάντια στην δημιουργία του παράνομου ΧΥΤΑ. 
Ο Γιάννης Πανδής συμμετέχει στην σημερινή συντονιστική επιτροπή ενάντια στον ΧΥΤΑ. 
Αντί να δικάζονται αυτοί που κατασπατάλησαν τα χρήματα των φορολογουμένων προκειμένου να κατασκευάσουν ένα έργο που δεν θα ήταν δυνατόν να λειτουργήσει ποτέ. Ένα έργο που δεν πήρε ποτέ άδεια λειτουργίας και που σε ένα χρόνο (που θα αλλάξουν οι περιβαλλοντικοί όροι που καθορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση) θα είναι παντελώς αδύνατον να λειτουργήσει.
Ένα έργο που έγινε μόνο και μόνο για να επωφεληθούν οι λωποδύτες .
Ένα έργο για το οποίο ο Δήμαρχος Κερκυραίων είχε δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα λειτουργήσει ,αρκεί να τελειώσει.
Αντί να δικάζονται αυτοί που κατάντησαν το νησί μας- ύστερά από σαράντα χρόνια ανηλεούς τουριστικής εκμετάλλευσης- να μην έχει μια σύγχρονη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων και να αντιμετωπίζουμε το περιβαλλοντικό έγκλημα στο Τεμπλόνι και την προσπάθεια επέκτασής του και στην Λευκίμμη.

Αντί να δικάζονται αυτοί που έφεραν τον γκαγκστερισμό σε μια ήσυχη τουριστική περιοχή της Κέρκυρας, ζητούν και τα ρέστα .

Οι μάρτυρες κατηγορίας είναι οι γνωστοί ΜΑΤατζηδες που έχουν εγκατασταθεί στην Λευκίμμη παρά την δήλωση της Κυρίας Γκερέκου ότι τα ΜΑΤ θα φύγουν από την Λευκίμμη την επόμενη των εκλογών.

Είναι οι γνωστοί ΜΑΤτζήδες που καθύβριζαν τον κόσμο στις συγκεντρώσεις, που καταστρέφανε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες , που εισέβαλαν σε σπίτια , που ξυλοκόπησαν και εξευτέλισαν πολίτες της Λευκίμμης ενώ προσπαθούσαν να εμποδίσουν την καταστροφή του τόπου τους. 
Είναι οι γνωστοί που τους έστειλαν να ψηφίσουν σε εκλογικό τμήμα της Καισαριανής στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές με αποτέλεσμα, στο εν λόγω εκλογικό τμήμα, να έρθει πρώτο κόμμα το ΛΑΟΣ με δεύτερη την φασιστική οργάνωση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Ζητάμε την άμεση απαλλαγή του συντρόφου Βασίλη Καραβαζάκη καθώς και όλων των κατηγορουμένων αγωνιστών της Λευκιμης από όλες τις ψευδείς και κατασκευασμένες κατηγορίες .
Να φύγουν τα ΜΑΤ από την Λευκίμμη.
Να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την δημιουργία ΧΥΤΥ και μονάδας ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP